De vrijwilligers

juli 8th, 2019

TWEE GROEPEN

Bij De Punt Arkel zijn twee vrijwilligersgroepen actief. De ene groep draagt zorg voor de tuin. De andere voor de winkel. In beide groepen zijn altijd nieuwe mensen welkom!

nov-dec-2007-258.jpg

VRIJWILLIGER IN DE WINKEL

Alle medewerkers in de winkel zijn vrijwilliger, inclusief de bedrijfsleiding. Binnen de winkel is in overleg een taakverdeling vastgesteld. We streven ernaar om zoveel mogelijk rekening te houden met ieders capaciteiten en wensen. Verkopen is de voornaamste taak. Vaste medewerkers staan minimaal 1 dagdeel per 2 weken in de winkel.

nov-dec-2007-265.jpg

Daarnaast zijn er vele andere taken te doen, zoals : Schoonmaken, etaleren, inkopen en prijzen, klussen en reparaties, bestuur, boekhouding, publiciteit, computerwerk, activiteiten organiseren, voorlichting etc.

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en inzet. We bieden de mogelijkheid om je zo nodig bij te scholen en cursussen te volgen. Ieder jaar volgen we ook gezamenlijk een cursus of training bv. verkopen of etaleren. Dat is nuttig, goed voor de team-geest, maar vooral ook erg leuk! En als het goed is, zie je het resultaat terug in de winkel en dat geeft veel voldoening.

groep vrijwilligers

Als je je wat meer verdiept in de achtergronden van de producten: De mensen en de landen waar de producten vandaan komen, dan zie je ook wat het effect van onze inspanningen hier is en dan weet je helemaal waar je  het voor doet!

koken Karin

VACATURES:

We kunnen bij alle bovengenoemde activiteiten mensen gebruiken, maar zeer dringend zijn de vacatures:

–   Verkoper m/v in de winkel Minimaal 1 dagdeel per 2 weken in overleg te bepalen.

–   Bestuurslid met kennis van computers en websites etc.

Naast onze serieuze missie staan gezelligheid en teamgeest hoog bij ons in het vaandel. Naast de werkvergaderingen en cursussen komen we een paar keer per jaar bij elkaar voor een ontspannende teamactiviteit zoals een gezamenlijke maaltijd in de tuin of een avondje theater.

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Kom langs in de winkel en praat eens met wat mensen. Stuur een mail naar info@depuntarkel.nl  of bel  0183 563002 en vraag naar Wilma Abspoel. Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

VRIJWILLIGER IN DE TUIN

mad-maart-2009-067.jpg

In de tuin wordt ongeveer 4 keer per jaar een werkdag georganiseerd. Iedereen die dan mee wil doen is van harte welkom. Kijk voor de data bij “Natuurtuin” of “Nieuws”

Meer foto’s? Klik op:

http://www.flickr.com/photos/36669919@N08/sets/72157623322237334/show/

Geplaatst in Vrijwilligers | Reacties uitgeschakeld voor De vrijwilligers