Doelstelling

juli 8th, 2019

MENSVRIENDELIJK

MILIEUVRIENDELIJK

KLANTVRIENDELIJK

wereld-in-de-achtertuin-2-029.jpg

 MENSVRIENDELIJK

De WereldWinkel is een unieke en inspirerende cadeauwinkel met authentieke en originele producten uit verschillende culturen. De klanten kunnen er op vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. De WereldWinkel steunt met haar handel de producenten bij het opbouwen van een behoorlijk bestaan en ijvert voor een betere markttoegang van producenten uit de ontwikkelingslanden.

de-wereld-in-de-achtertuin-245.jpg

MILIEUVRIENDELIJK

Bij de eerlijke handel wordt er op gelet dat de milieu-belasting zo laag mogelijk is. Bij ons krijgt het milieu een extra accent, doordat we naast fair-trade producten ook veel biologische levensmiddelen hebben. Biologische boeren combineren productie van voedingsmiddelen met zorg voor natuur en milieu.  Ook bieden wij de mogelijkheid een stukje natuur dicht bij huis te beleven in Natuurtuin de Punt.

wereld-in-de-achtertuin-2-063.jpg

KLANTVRIENDELIJK

Wij streven ernaar een ontmoetingsplek te zijn voor mensen. U kunt hierbij denken aan een goed gesprek tussen mensen, het meedoen aan een cursus, het in aanraking komen met andere culturen of een persoonlijk advies bij het uitzoeken van een kerstpakket. En voor wie even helemaal niemand meer wil zien is er Natuurtuin de Punt. Daar kun je jezelf terugvinden aan de rand van de paddenpoel, oog in oog met een salamander.

wereld-in-de-achtertuin-2-002.jpg

Geplaatst in Doelstelling | Reacties uitgeschakeld voor Doelstelling