GROENE KERST.NU

juli 8th, 2019

DUURZAME KERST- EN RELATIEGESCHENKEN

motievenwereldwinkel-156.jpg

MENS-  MILIEU- en KLANTVRIENDELIJK

Groene Kerst.nu verzorgt kerst- en relatiegeschenken op maat. Ons aanbod is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid. Met kwaliteit bedoelen wij: Met zorg gemaakt, goede smaak en persoonlijke aandacht. Duurzaamheid heeft 3 peilers: economische groei,sociale ontwikkeling en bescherming van  het milieu.

kerstpakketten-2009-031.jpg

PRESENTATIERUIMTE

kerstpakketten-2009-004.jpg

De presentatieruimte is geopend op afspraak. Wilt u weten wat er mogelijk is of wilt u zich laten inspireren door de prachtige handgemaakte producten en lekkere (h)eerlijke levensmiddelen, neem dan vrijblijvend contact op met Wilma Abspoel tel: 0183 563002 (wereldwinkel) of 0183 564511 Voor kleine aantallen (minder dan 10) kunt u in onze Wereldwinkel terecht.

RUIME ERVARING MET GROTE AANTALLEN DOOR HEEL NEDERLAND

kerstpakketten-2007-126.jpg

Wij hebben inmiddels 25 jaar ervaring in het leveren van duurzame kerstpakketten. Wij leverden aan Rabobank Alblasserwaard, De Milieudienst Rijnmond, grote zorginstellingen in Dordrecht, Gorinchem en Veenendaal, de gemeente Gorinchem , de gemeente Giessenlanden en  de Nederlandsche Bank.

kerstpakketten-2009-083.jpg

Wij helpen u een geschenk te kiezen wat past bij uw bedrijf en uw wensen. Dat kan variëren van een thema-pakket “Afrikaans koken” of “chocola” tot een abonnement op een biologische groente-tas, een pakket met mooie wijnen of een nestkastje. Onze creativiteit laat zich graag inspireren door uw wensen.

kerstpakketten-2009-016.jpg

 Wij bieden:
 » Een grote verscheidenheid aan kunstnijverheidsproducten uit Afrika, Azie en Zuid-Amerika van kleine producenten. Pottenbakkers, glasblazers, weefsters en houtbewerkers worden via eerlijke handel in staat gesteld hun leefomstandigheden te verbeteren. Het zijn stuk voor stuk ambachtelijke, met zorg gemaakte producten.

kerstpakketten-2009-059.jpg

» Voor wie iets anders wil dan “spullen” : Een bijzondere belevenis, waarbij u kunt kiezen uit diverse workshops in de Tuinkamer of een rondleiding met koffie of maaltijd op Natuurtuin-en vlindertuin de Punt. Zie “cursussen”en “natuurtuin”

kerstpakketten-2009-018.jpg

» Voor mensen die liever een donatie doen aan een goed doel de keuze uit kleinschalige ontwikkelingsprojecten waar wij directe contacten mee hebben, zodat we ervoor kunnen instaan dat het geld terecht komt op de juiste plek.

» Kwaliteit en persoonlijke benadering: Een kerstpakket is niet zomaar een doos boodschappen. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek met het uitkiezen ervan. Het moet eruit zien als een “feest” Daarom besteden wij de grootst mogelijke zorg aan het samenstellen en inpakken van de pakketten. Dat wordt door de medewerkers van De Punt zelf gedaan.

» Een deelpakket: U kunt ook een deel van het pakket bij ons betrekken. Wij kunnen bijvoorbeeld een boek of een cd-bon erbij inpakken of u kunt ervoor kiezen één of meer losse producten bij ons te betrekken en die in te passen in een ander geschenkpakket.

Onze kracht is onze diversiteit en de persoonlijke aanpak. Daarom kunnen wij u het beste informeren in een persoonlijk gesprek.  U kunt altijd een afspraak maken voor een orienterend gesprek. Wij verzorgen dan voor u een presentatie op maat, dwz. in de prijsklasse die u wenst en afgestemd op uw bedrijf.

Geplaatst in Kerstpakketten | Reacties uitgeschakeld voor GROENE KERST.NU