Bestellingen

In de winkel hebben we een basis-assortiment fair-trade en biologische producten. Als u speciale wensen hebt, horen we dat graag van u. Dan doen wij ons best om het voor u te bestellen. Bestellingen van biologische versproducten moeten uiterlijk maandag binnen zijn. Het wordt dan  op woensdag geleverd. Zou u wel willen bestellen, maar hebt u problemen met het ophalen? Neem dan even contact op met Wilma Abspoel. Telefoon: 0183-563001 (op woensdag) of info [at] depuntarkel [punt] nl (gebruik de tekens @ en . )

MAX-HAVELAAR GROOTVERBRUIK KOFFIE                                                    Drinkt u op uw werk al zuivere koffie? Wij leveren vele soorten koffie voor grootverbruik. Ook voor espresso-automaten. Per 6 kilo krijgt u de speciale grootverbruikkorting.  Meer weten? Stuur een mail naar het contactadres.

BIOLOGISCHE GROENTE/FRUIT: DE VITA-TAS

Keuze uit de volgende mogelijkheden:

Vitatas 1-persoons: groenten en fruit                9,00

Vitatas 2-persoons: groenten                              9,00

Vitatas 2-persoons Combi: groenten en fruit: 13,95

Vitatas gezin: grotere porties groente              10,95

Vitatas fruit                                                             9,00

Bestellen: Meld u aan voor een proef-abonnement van 4 weken via
ons contact-mailadres.
Kijk ook op WWW.VITATAS.NL. Of kom op woensdag eens langs voor meer informatie.

BIOLOGISCHE ZUIVEL
U kunt wekelijks melk, karnemelk, kwark, yoghurt etc. bestellen. Hebt u specifieke vragen bv. soja-producten of geiten-producten, laat het ons weten. We hebben weinig in voorraad, maar er kan veel besteld worden. Altijd vers dus! Mail naar ons mailadres,  of bel 0183-563002 op woensdag.

BROOD EN VLEES
De mogelijkheden voor brood en vlees zijn zeer uitgebreid. Wekelijks kunt u bestellen. Is uw bestelling op zondag binnen, dan wordt het de woensdag daarop geleverd. Bestelling  via ons mailadres, of 0183-563002.

GROTERE AANTALLEN CADEAU’S                                                                            Onze vazen, beelden en andere kunstnijverheidsartikelen  worden handmatig en kleinschalig geproduceerd. Daardoor zijn ze uniek en schaars. Wilt u meerdere mensen hetzelfde geschenk geven? Informeer dan vooraf naar de mogelijkheden en houd rekening met ruime levertijd. Er zijn altijd artikelen die in grotere hoeveelheden gemaakt worden speciaal voor kerst-en relatiegeschenken. Kijk ook bij “kerstpakketten”.